Monday, July 6, 2009

ADAKAH ANDA AKAN MERAMPAS KEKASIH KAWAN?

SOALAN:bayangkan kawan anda memakai seutas rantai yang sangat cantik,anda sangat suka,tindakan apa yang anda akan ambil?


A. tanya kawan anda mana dia beli rantai itu,anda segera pergi membeli.

B. anda berpendapat bahwa rantai itu pasti mahal dan anda tidak mampu membeli,dan anda juga tidak suka memakai rantai yang sama dengan kawan anda.

C. sangat cemburu,minta dia pinjam kepada anda

D. memberitahunya bahawa dia tidak sesuai memakai rantai ini dan anda meminta untuk memakai rantainyaA:anda tidak akan merampas kekasih kawan.anda hanya akan simpan dalam hati.tapi anda akan menjadikan dia sebagai piawaian anda dan mencari kekasih yang sejenis.


B:anda tidak suka berebut dengan orang lain.anda mempunyai citarasa sendiri.anda mementingkan gaya hidup anda.anda akan mencari kekasih yang mempunyai keserasian dengan anda.


C:anda akan melafaz cinta pada kekasih kawan anda.tapi sebenarnya anda tidak berniat nak merampas kekasih orang lain.tapi apabila mempunyai peluang,anda tidak ragu-ragu


D:anda seorang yang mempunyai keyakinan.anda seka bertanding.anda suka kemenangan.anda akan menggunakan pelbagai taktik untuk mengecapi kejayaan.

3 comments:

 1. sure2 akak ko ni pipih answer B....den xgomar harta org dik...kehkehkeh

  ReplyDelete
 2. pipih pulok doh!!!!pilih..pilih.not pipih..saje test kebod je..2 pasai salah eja

  ReplyDelete
 3. kak..
  hahahah.
  xpe2..
  den paham..

  ReplyDelete